Festival kulture Zabjelo – više od festivala

Na stadionu Fudbalskog kluba ,,Zabjelo” u Podgorici, za petak 10. jun, planiran je muzički i kulturni događaj pod nazivom ,,Festival kulture Zabjelo”. Posjetioci festivala svoju ulaznicu po promo cijeni od 10 eura mogu obezbijediti do desetog maja ili do isteka zaliha, jer je kontigent ulaznica po promotivnoj cijeni ograničen.

Nakon duže vremena, podgorička publika, željna nastupa i provoda, imaće priliku da konačno uživa u koncertima renomiranih rokenrol sastava iz Crne Gore i regiona, i to na Zabjelu.

10. jun u Republici zabjelo biće zapamćen po gostovanju jednog od regionalno najpoznatijih rock sastava – Partibrejkers – ikona bunta koje donose lavinu dobre energije i poslednjih trideset godina. Uz njih, na scenu će izaći i mostarski Zoster, kao i spuška Parampaščad. Muzički spektakl zaokružiće čuveni Darko Rundek i Ekipa.

,,Naši gosti imaju veliku publiku sa razlogom jer su istrajni svih ovih godina i svaki put naučimo nešto novo slušajući njihove tekstove i muziku“, kazao je Janko Popović, organizator festivala i akademski slikar.

Sastav bendova koji će nastupiti na stadionu Zabjela obećava do sada neviđeni rock spektakl u Podgorici. Lokalnu zajednicu posebno raduje činjenica da će najmanje pet eura od svake prodate ulaznice biti proslijeđeno u humanitarne svrhe – Fondaciji Bajkeri dobre volje i Fudbalskom klubu Zabjelo.

Posjetioci festivala svoju ulaznicu po promo cijeni od 10 eura mogu obezbijediti do desetog maja ili do isteka zaliha, jer je kontigent ulaznica po promotivnoj cijeni ograničen.

Nakon ovog datuma, pa sve do dana festivala cijena ulaznice iznositi 15 eura. Na dan festivala ulaznica će koštati 20 eura. Zbog kapaciteta lokacije festivala, ukupan broj ulaznica je ograničen.

Ulaznice se mogu kupiti na kioscima Tobacco S Press – a, kao i na još nekoliko prodajnih mjesta o kojima će biti više riječi u narednim danima na društvenim mrežama. Takođe, kupovina ulaznica može biti još jednostavnija putem Gigstix online servisa klikom OVDJE.

Iz organizaciej je najvaljeno da će tokom promocije festivala biti organizovano još nekoliko propratnih događaja, o kojima će biti više informacija na zvaničnim Facebook i Instagram stranicama Festivala kulture Zabjelo.

,,Ostaje sve manje vremena do istorijske noći na Zabjelu, zato počnite sa okupljanjem svoje ekipe i obezbijedite ulaznice na vrijeme, a za ostalo će se pobrinuti organizatori i fenomenalni izvođači!“, poručili su organizatori.